کتاب راهنمای آزمایشگاههای گمرکی تشخیص ماهیت منتشر شد

کتاب راهنمای آزمایشگاههای گمرکی تشخیص ماهیت تألیف و ترجمه غلامحسین آرام منتشر شد. به گفته نویسنده کتاب، تفاوت آزمایشگاههای گمرکی با آزمایشگاههای دیگر این است که از آنها خواسته میشود انواع مختلفی از کالاها را افزون بر رعایت استانداردهای تعیین شده و اصول علم شیمی، بر اساس مقررات گمرکی و معیارهایی که در یادداشتهای قانونی نمانکلاتور(جدول تعرفه) سیستم هماهنگ شده و همچنین یاداشتهای توضیحی آن تعیین شده است، آنالیز کنند.
این کتاب برگرفته از کتاب راهنـمای آزمایشگاههای گـمرکی منتشر شده در ژانویه ۲۰۲۲ از سوی سازمان جهانی گمرک (WCO)، یادداشتهای توضیحی سیستم هماهنگشده و بر اساس آموختهها و تجربههای نویسنده تدوین شده است و در آن قسمت ششم سیستم هماهنگشده مربوط به محصولات شیمیایی و صنایع وابسته به آن شامل فصلهای ۲۸ تا ۳۸، نحوه اصول طبقه بندی در این فصلها، ارائه ۶۴ نمونه آزمایشگاهی آنالیز کالاها مربوط به فصل های مختلف در قالب یادداشتهایی از آزمایشگاههای مختلف با ذکر شرح کالا، هدف از آنالیز، روشها و شیوههای آنالیز بکارگرفته شده، نتایج آنالیز، بحث و نتیجهگیری و طبقهبندی پیشنهادی در سیستم هماهنگشده شرح دادهشده است. همچنین معیارهای کمی مندرج در یادداشتهای قانونی نمانکلاتور سیستم هماهنگشده یا یادداشتهای توضیحی آن که نیاز به آنالیز آزمایشگاهی دارد به صورت جدولهای ۱ و۲ به ترتیب با ذکر نوع کالا، شرح معیارهای کمی، روشهای آنالیز و تجهیزات مورد نیاز برای آنالیز درج شده است.
افزون بر آن، روشها و استانداردهای آنالیز توصیه شده مربوط به هر قسمت از سیستم هماهنگشده نیز در جدولهای جداکانه در این کتاب آورده شده است و در پایان نحوه نمونهبرداری کالاهای آزمایشگاهی از انبارهای گمرکی با شرح کامل و اصول نگهداری نمونهها و ثبت و ارائه گزارش به گمرک شرح داده شده است.
دوستداران خرید کتاب بالا و مشاوره امور گمرکی میتوانند از راه واتساپ 09914451320 تماس بگیرند.